Despre Echipa MANOIL TRANS

SC Manoil Trans SRL este o societate ce are ca obiectiv principal distributia de produse alcoolice, racoritoare si alimentare. Activitatea se desfasoara in mare in aria damboviteana, societatea colaborand cu brand-uri mari din domeniu.

  • S.C. Manoil Trans S.R.L. a fost înfiinţată la 01.04.1994;
  • Distribuitor strategic pentru URSUS BREWERIES;
  • certificati ISO 9001-2000 (Managementul Calitatii);

1. Locatie & Acces

Sediul central al societatii este situat in Targoviste, Bd. Unirii, nr. 2. Aceasta locatie permite accesul camioanelor cu tonaj greu pentru aprovizionarea cu marfa, avand acces usor la DN 72A Targoviste-Campulung Muscel si la DN 71 Targoviste-Brasov precum si livrarea rapida catre locatiile din Targoviste si judet.

La aceasta adresa se afla atat birourile cat si depozitele in care se desfasoara intreaga activitate a societatii. Acest amplasament al depozitelor a fost in asa fel conceput incat sa avem cale de acces direct pentru camioanele cu tonaj greu din drumul national si sa poata fi folosite in flux permanent atat pentru descarcarea marfii de la furnizori cat si pentru incarcarea masinilor de distributie. Acest lucru se realizeaza total independent, pe trasee diferite, cu usi de acces diferite in depozite.

2. Obiective

De la înfiinţare, societatea a avut ca obiect principal de activitate distribuţie de produse alcoolice, răcoritoare şi alimentare.

 Pana in prezent societatea a obtinut, pe piata damboviteana, distributia produselor mai multor furnizori, dintre care enumeram contractele din prezent:

1996- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Ursus Breweries S.A.

1999- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Romaqua Group S.A.

2003- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Alexandrion S.A.

2009- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Tymbark Maspex Romania

2013- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Granddis S.R.L.

2010- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Afi Total Distribution S.R.L.

2008- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Cramele Recas Group S.R.L.

2012- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Cotnari S.A.

2011- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Valvis Holding Distribution

2012- prezent – distribuitor autorizat al S.C. Casa de Vinuri Cotnari S.A.

În anul 2000 s-a realizat achiziţionarea depozitului şi a principalelor maşini şi utilaje.

3. Structura si gestiuni

Activitatea societatii este organizata pe patru gestiuni distincte cu depozite diferite dupa cum urmeaza:

– G.1 – DEPOZIT BERE

– G.2 – DEPOZIT ALCOOL

– G.3 – DEPOZIT CAFEA

– G.4 – MAGAZIN AMANUNT

Conducerea societatii este asigurata de un administrator care, impreuna cu directorul general si directorul executiv coordoneaza activitatea intregului personal al societatii. In anexa va prezentam organigrama societatii.

Statistica companiei MANOIL Trans

0 CLIENTI MULTUMITI

0 Transporturi lunare

0 Portofoliul nostru

0 Distributie Lunara

0 Clienti Noi Anual

0 Echipa Manoil Trans

Creeam parteneriate de incredere alaturi de clientii nostri.

Manoil TRANS isi propune, alaturi de colaboratorii sai, sa dezvolte relatii de lunga durata bazate pe incredere si comunicare. Ne bucuram impreuna de fiecare succes , atat al nostru cat si al clientilor si partenerilor nostri. Pentru intrebari si informatii suplimentare nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Contacteaza-ne acum!

Structura tehnica

Forma juridica a societatii este de societate cu raspundere limitata, avand un capital social de 334.000,00 lei format din 33.400 parti sociale cu o valoare nominala de 10 lei/parte sociala.

Piata De Distributie

Piata noastra este formata din toate locatiile dombovitene care comercializeaza produse alcoolice, alimentare, bere si vin...

Procesul decizional

Procesul decizional se desfasoara conform organigramei. Tinem cont de structura ierarhica dar apreciem ideile interesante!

Certificati ISO In 2006

Pentru URSUS BREWERIES suntem distribuitor strategic, ceea ce ne obliga sa indeplinim toate cerintele cantitative si calitative de distributie...

Ce ne defineste?

Societatea MANOIL Trans a pornit la drum cu un set de valori bine stabilite , printre care se numara respectul pentru client, disponibilitatea si accesibilitatea si nu in ultimul rand, o comunicare foarte buna , bazata pe atitudinea proactiva si suportul tehnic pe care il punem la dispozitia clientului.

CONTACT

COMUNICARE

MARKETING

MANAGEMENT

SERVICII RAPIDE

Indiferent de locatie si accesibilitate, oferim clientilor nostri o gama variata de produse in timp scurt.

ECHIPA PROFESIONISTA

Pentru a oferi calitate si prospetime este nevoie de o echipa bine inchegata, competenta si serioasa, Serviciile noastre reflecta acest lucru.

PRETURI AVANTAJOASE

Pe langa serviciile calitative , oferim clientilor preturi avantajoase pe piata pentru a se putea bucura la maxim de produsele noastre.

PREMIATI SI CERTIFICATI

Calitatea si seriozitatea serviciilor noastre au atras dupa sine o serie de premii.De asemenea , am obtinut certificatul ISO 9001-2000, reprezentand Managementul Calitatii.

TEHNOLOGIE MODERNA

Pentru a stoca si distribui produse variate in conditii bune, folosim echipamente de inalta calitate si depozitele noastre personalizate, la standarde europene.

ECHIPA IN EXPANSIUNE

Avem o echipa vasta , in permanenta dezvoltare si cautam noi membri, in functie de calificare si aptitudini . Daca doresti sa ni te alaturi nu ezita sa ne contactezi!

Suna acum!